Over Schaakacademie

Wij zijn een website die zijn opgericht schaken een meer populaire sport te maken in Nederland. Onlangs is gebleken dat de interesse in deze sport aan het stijgen is. Vooral in Nederland en België is deze sport steeds populairder aan het worden. Om die reden willen we graag de geïnteresseerde inlichten met de sport schaken, de spelregels, de speel mogelijkheden en een aantal interessante weetjes. Wij doen ons best om jou zo goed mogelijk kennis te laten maken met schaken, zodat jij ook de spanning kan voelen die schaken met zich meebrengt!

Alles over schaken

Schaken is een sport die zeker niet heel ingewikkeld is. Om die reden is het eenvoudig om kennis te maken met de sport, en om het spel beter te leren kennen zijn vele verschillende sites mogelijk. Wij van schaakacademie zelf zijn altijd actieve schakers geweest. Wij genoten altijd van de spanning en de sensatie tijdens een wedstrijd, en we willen graag de positieve kanten van schaken aan jullie overbrengen. Op onze site vind je naast de standaard speelinformatie en spelregels ook nog ander interessant nieuws over schaken. Zo laten we je weten wie de beste schakers aller tijden zijn, en hoe je deze titel kan bemachtigen. Daarnaast laten we je ook zien hoe gemakkelijk je jouw ervaring van schaken kan vergroten. Kortom: één en al schaken op Schaakacademie.nl

Altijd up-to-date

Wij willen dat onze bezoekers volledig geïnformeerd zijn met deze prachtige denksport. Om die reden hebben wij jullie zo goed mogelijk geprobeerd te informeren met al het nieuws rondom schaken. Om de website altijd zo up-to-date mogelijk te houden gaan we natuurlijk altijd op zoek naar interessante informatie. Jullie hulp zou natuurlijk ontzettend van pas komen. Zie je bepaalde onderwerpen graag terug op de website, of heb je nog enkele suggesties betreffende de informatie die je op onze website vind? Dan stellen we het zeker op prijs dat je contact met ons opneemt! Dit kan per telefoon (zie voor contact informatie de bedrijvengids voor Nijmegen van Bedrijfstelefoongids) of via het contact formulier op deze website.