Schaaklessen

Schaken is ontzettend leuk om te doen, voor zowel jong als oud. Jammer genoeg weet niet iedereen hoe hij of zij moet schaken en in sommige gevallen lijkt er een drempel te bestaan om het te leren. De Schaakacademie wil deze drempel weghalen. Wij vinden namelijk dat iedereen kan leren schaken, zeker met de middelen van tegenwoordig!

Alle blogcategorie├źn
Schaken Schaken Leer online schaken Leer online schaken Schaakboeken Schaakboeken Schaaklessen Schaaklessen

Schaken op het internet

Dankzij de digitale tijdperk is het nu ook mogelijk om te schaken op het internet. Via diverse websites kun je online schaken tegen een computer of zelfs tegen een andere persoon. De regels van het spel zijn hetzelfde, je speelt alleen niet met fysieke stukken.

Schaakles

Behalve zelf schaken op het internet is het ook mogelijk om online schaakles te volgen. Je hoeft je hier niet eens ergens voor in te schrijven, er bestaan talloze goede video's en filmpjes op het internet die jou leren schaken. Hieronder hebben wij een reeks goede schaaklessen met je gedeeld. We verzekeren je dat jij goed hebt leren schaken wanneer je deze video's hebt bekeken! Schaken op het internet is dus een zeer eenvoudige en laagdrempelige manier om te leren schaken. Bekijk ook de online dam site voor een cursus dammen!

Wij wensen je veel kijkplezier en veel succes met deze online schaakcursus!