Schaken voor Dummies - J. Eade

Je hoeft geen genie te zijn om te leren schaken. Met het boek 'Schaken voor Dummies' wordt leren schaken je onwijs gemakkelijk gemaakt. Je krijgt er zelfs een spiekbriefje bij! Met dit schaakboek heb je beschikking over bruikbare top 10 lijstjes en krijg je kant-en-klare info aangereikt. Het boek is geschreven voor dummies op het gebied van schaken. Het bevat daarom ook geen moeilijke schaaktermen – al komen die niet verder dan 'schaak' en 'schaakmat'. Nee, dit schaakboek is geschreven in heldere, begrijpelijke taal.

Je leert de betekenis van de verschillende schaakstukken en vooral ook de kracht van bijvoorbeeld de toren, de loper en het paard. Met de bruikbare schaaktips, schaaktechnieken en uitleg kun jij het schaakspel je helemaal eigen maken.

Schaken voor Dummies - J. Eade

Over James Eade

James Eade, de schrijver van Schaken voor Dummies, is een bekende organisator van internationale schaaktoernooien. De profs heeft hij meerdere malen zien spelen. Hij geeft schaaktips aan spelers als schaakinstructeur. Door zijn liefde voor het spel heeft hij op al die verschillende manieren kennis opgedaan over het schaken. Hij weet precies hoe je wapens (schaakstukken) bij het schaken in moet zetten en kunt combineren om je tegenstander dodelijk schaakmat te zetten.

Denk je dat schaken wel eens jouw nieuwe hobby zou kunnen worden en wil je leren schaken? Met het bestellen van 'Schaken voor Dummies' ben je al een eind in de goede richting!

Alle blogcategorie├źn