Online spelletjes

De leukste schaakspellen staan nu voor jou online! Speel deze diverse schaak games op verschillende niveau's en thema's en ontdek hoe leuk de schaakspellen wel niet zijn! Het is heel erg eenvoudig want op deze pagina hebben we drie ontzettend leuke schaak spelletjes online geplaatst. Daarom kun je nu gratis de onderstaande schaak spelletjes spelen. Bekijk nu welke schaakspel het beste bij jou past.

Online spelletjes

Obama schaken

Ben jij helemaal gek van het wittehuis? Dan is dit schaak spelletje perfect voor jou!  Jij bent het congres en je neemt het tegen niemand anders op dan Obama! Bewaak Reid zo goed mogelijk en probeer niet geslagen te worden. Het is jouw doel om Obama en zijn crew van het witte huis zo moeilijk mogelijk te maken. Denk goed na over jou vervolgstap, en kijk uit voor de aanvallen van het wittehuis. Kroon jezelf tot de koning van schaken! Kijk op amusement pagina voor spelletjes online spelen. Hier vind je nog vele andere schaak en bord spelletjes.

Easy Chess

Schaken was nog nooit zo makkelijk met deze schaakgame. Tegen de computer strijdt je. Wie het eerst de andere koning klem zet wint de wedstrijd. De winkans die je hier hebt is vele male groter dan bij andere games, want hierbij kun je gebruik maken van een 'undo' move. Deze knop geeft jou de mogelijkheid om al je zetten te herzien en deze te veranderen. Heb je dus een stomme zet gedaan? Dan kun je dit gemakkelijk veranderen. Deze game is uitstekend voor de beginnende schaker, want het niveau ligt niet heel hoog!

Flash Chess

Al een tijdje is Flash een van de belangrijkste software van de wereld voor online spelletjes. Nu hebben ze een schaakspel dat uitstekend werkt en het leert de schaker alleen maar beter schaken. Van te voren kun je het niveau bepalen waarop je wilt spelen. Hierdoor heb je altijd een waardige tegenstanders voor je. Bij deze game heb je de mogelijkheid om gebruik te maken van een `undo move` waardoor je eerdere zetten kunt veranderen. Hiermee voorkom je dat een domme zet je fataal wordt. Tevens heb je de mogelijkheid om het spel op te slaan, mocht je onverhoopt geen tijd meer hebben!

Alle blogcategorie├źn