Leer schaken in 10 minuten - Brian Byfield

Wil je leren schaken, maar heb je echt geen tijd (of zin) om je in het spel te verdiepen en het te leren? Geduld heb je niet nodig bij het schaakboek 'Leer schaken in 10 minuten' van Brian Byfield. Leren schaken kan bij dit boek in rap tempo: je leert welke stukken je bij het schaakspel hebt en wat je ermee kunt. De tips in dit schaakboek zijn eenvoudiger dan bij elk ander boek en worden verduidelijkt met leuke illustraties van Gray Jolliffe (bekend van Wicked Willie).

Met de schaaktips en snelle speluitleg in dit boek, ben je supersnel een echte schaker: alsof je al jaren ervaring hebt en alle ins en outs van het schaakspel weet. Niemand weet dat jij hebt geleerd om je tegenstander schaakmat te zetten in slechts 10 minuten tijd...

Leer schaken in 10 minuten - Brian Byfield

Over Brian Byfield

Brian Byfield woont in Londen en kwam voor het eerst in aanraking met het schaakspel toen hij op tweejarige leeftijd het schaakbord van zijn vader van tafel gooide. Brian is geen schaker van beroep, maar heeft deze passie altijd behouden; ook tijdens zijn marketingcarrière en werk voor tv.

Verdoe geen kostbare tijd en leer in 10 minuten het schaakspel te overmeesteren met de schaaktips in 'Leer schaken in 10 minuten'.

Alle blogcategorie├źn