Leer schaken in 10 lessen - Paul van der Sterren

Wil je leren schaken, maar heb je weinig tijd (of interesse) om je volledig in het spel te storten en de fijne kneepjes ervan te leren? Met het schaakboek 'Leer schaken in 10 lessen' van Paul van der Sterren heb je geen zorg. In dit boek leer je op een efficiënte manier de basisprincipes van het schaakspel: de verschillende schaakstukken en hun functies. De tips in dit boek zijn helder en toegankelijk en worden ondersteund met duidelijke illustraties.

Dankzij de schaaktips en beknopte speluitleg in dit boek, kun je jezelf in een rap tempo ontwikkelen tot een vaardige schaker: alsof je jarenlang ervaring hebt en alle geheimen van het schaakspel kent. Niemand zou vermoeden dat jij in slechts 10 lessen je tegenstander schaakmat hebt leren zetten...

Leer schaken in 10 lessen

Over Paul van der Sterren

Paul van der Sterren woont in Nederland en raakte geïnteresseerd in schaken op jonge leeftijd. Hij is geen parttime schaker, maar heeft zijn liefde voor het spel altijd behouden, ondanks zijn drukke professionele leven. Paul is een gerespecteerd schrijver op het gebied van schaken en heeft meerdere boeken op zijn naam staan.

Investeer slechts een klein beetje van je tijd en leer het schaakspel beheersen met de uitstekende schaaktips in 'Leer schaken in 10 lessen'. Laat jezelf verrassen door de ongecompliceerde aanpak van Paul van der Sterren en leer het schaakspel op een plezierige en effectieve manier.

Verspil geen kostbare tijd en leer in 10 lessen het schaakspel te beheersen met de schaaktips in 'Leer schaken in 10 lessen'.

Alle blogcategorieën